Ve své síle a zranitelnosti: 5 měsíců v kruhu žen

Ženo, volám tě, tebe která již máš zkušenosti s vnitřní prací, vykroč se mnou na cestu! STOUPNOUT SI DO TOHO, KÝM SKUTEČNĚ JSI. Pod těmi všemi nánosy. Ve své vlastní síle i ve zranitelnosti.

Čeká nás intenzivní ponor do osobních témat spojených se vstoupením do své síly a s tím, jak s ní zacházíme.

Společně s tím se budeme pracovat se svou vlastní zranitelností a stavět se do pravdivosti vycházející z naší ženské části.

Naším hlavním nástrojem bude vědomá práce s tělem, tanec a energetická práce v kruhu. Budeme prohlubovat vnímání jednotlivých vrstev sebe sama, svého těla a zacházení se svou energií a propojovat jak se toto ukazuje v realitě, jíž žijeme.

Moje cesta je stejné skládání puzzle jakým procházíš i ty. Bez mých učitelů a průvodců bych některé dílky, které teď mají své pevné místo zřejmě ještě hledala.

Přináším ti světlo na cestu do stínu, kde pro tebe budu držet prostor, abys mohla nahlédnout, co je třeba, aby celek tvé skládačky dával větší a větší smysl.

🙇‍♀️ KDY: pondělí 16. 9. 2024 – 31. 1. 2025, 18.30 – 21.15    🙇‍♀️ KDE: Centrum šestý smysl, Široká 14, Praha 6

PŘIPOJ SE NA SPOLEČNOU CESTU

CO ČEKAT NA SPOLEČNÉ CESTĚ?

🌚 PONOŘENÍ do hloubky sebe sama

🪷 NACHÁZENÍ A INTEGRACE „chybějících“ dílků

💫 VĚDOMÉ ZACHÁZENÍ s vlastní energií

🧘‍♀️ ROZVÍJENÍ CITLIVOSTI a vnímání svého těla

👣  PRÁCE S TÉMATEM OSOBNÍ SÍLY

💃 POSTAVENÍ SE DO PRAVDIVOSTI ženské části

🤼‍♀️ PROSTOR pro sebe, své potřeby a emoce

DŮLEŽITOU SOUČÁSTÍ SPOLEČNÉ CESTY JSOU „ÚKOLY“ pro samostatnou domácí praxi a pro integraci práce ve skupině do svého života. Individuální příprava na práci ve skupině začne již začátkem září.

Nezbytnou součástí je ochota podívat se skutečně dovnitř, sama na sebe. Pokud nemáš kapacitu či zájem věnovat pozornost sama sobě i mimo setkání, není tato cesta pro tebe vhodná. Jestliže váháš, zda je účast pro tebe, ozvi se a řekneme si.

🙇‍♀️ CENA:  24 500,- Kč/ 5 měsíců intenzivní společné cesty. Lze platit na poloviny či měsíčně.

JAKÝ BUDE RÁMEC NAŠÍ CESTY?

 ÚKOL PRO DOMÁCÍ PŘÍPRAVU: abychom do kruhu vstoupily naladěné na sebe, začneme už začátkem září úkolem pro domácí přípravu.

PRAVIDELNÁ SETKÁVÁNÍ: Pravidelně týdně se budeme setkávat od 16.9. 2024, vždy v pondělí v čase 18.30-21.15 
INTEGRAČNÍ SETKÁNÍ: Společnou cestu uzavřeme integračním setkáním koncem února (termín domluvíme)

VÍKENDOVÝ SEMINÁŘ: Po společné domluvě může být součástí víkendový seminář pouze pro ženy z kruhu (není zahrnuto v ceně).

+ INDIVIDUÁLNÍ SETKÁNÍ PRO ZAČÁTEK: Na cestu vykročíme individuálním setkáním (45-60 minut, naživo/skype), před začátkem skupinové práce. Chci se s tebou poznat, než začneme pracovat společně v kruhu. Pomůže ti to utřídit si, proč a s čím přicházíš a stanovit si záměr, k němuž účastí v kruhu směřovat. Po přihlášení tě kontaktuji pro domluvení termínu.